0%

O nama

NAŠE USLUGE

Procjena vozila obavlja se s pažnjom i stručnošću,a provode ju procjenitelji s čak 20 godina iskustva u automobilskoj industriji. Takvo iskustvo u automobilskoj indsutriji omogućava nam temeljitu procjenu svakog vozila, uzimajući u obzir niz ključnih čimbenika koji utječu na njegovu vrijednost.

Procjenitelj analizira svaki aspekt vozila, uključujući tehničko stanje te vanjski i unutarnji izgled.

Nadalje, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, procjenitelji posjeduju duboko razumjevanje tržišta i trendova, što omogućava precizno vrednovanje vozila u skladu s trenutnim uvjetima te ono osigurava da će procjena biti temeljita i relevantna.

Klijenti mogu biti sigurni da će procjena vozila biti obavljena s profesionalizmom, integritetom i visokim standardima stručnosti stečeni tijekom dugogodišnje karijere u automobilskoj industriji.
Razmatrate li zamjenu svog trenutnog vozila za jedno od vozila iz naše ponude? To je pametan korak, a mi smo ovdje da vam olakšamo taj proces.

Naša firma nudi mogućnost zamjene vozila, što znači da svoje staro vozilo možete zamijeniti za nešto novo ili drugačije iz naše ponude.

Kako to funkcionira? Vrlo jednostavno. Naš tim stručnjaka će pažljivo procijeniti vaše postojeće vozilo, uzimajući u obzir njegovo stanje, godište, kilometražu i ostale relevantne faktore. Nakon toga, predstavit ćemo vam vozila iz naše ponude koja bi mogla odgovarati vašim potrebama i željama.

Prednosti zamjene vozila su brojne. Prvo, možete dobiti novo ili drugačije vozilo koje bolje odgovara vašim potrebama ili životnom stilu. Drugo, proces zamjene je brz i jednostavan, štedeći vam vrijeme i napore u prodaji vašeg starog vozila. Treće, često možete ostvariti povoljnije uvjete financiranja ili posebne ponude kada se odlučite za zamjenu.

Naš cilj je osigurati da cijeli proces zamjene bude glatka i bez stresa. Naša stručnost i iskustvo stoje vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli da donesete najbolju odluku za svoje vozilo.
Jamstvo na tehničku ispravnost vozila, identitet vozila i točnost prijeđenih kilometara je temeljni stup naše predanosti kupcima. Kada kupite vozilo od nas, možete biti potpuno sigurni u njegovu kvalitetu i povijest. Evo kako jamstvo funkcionira:

1. Tehnička ispravnost vozila: Svatko tko stane pred naša vrata i odabere vozilo iz naše ponude može biti siguran da je vozilo prošlo strogu tehničku provjeru i pregled. Obećavamo da ćemo vam isporučiti vozilo koje je u potpunosti funkcionalno i sigurno za vožnju. Ako se dogodi bilo kakav problem u prvim danima nakon kupnje, stojimo vam na raspolaganju za brze i učinkovite popravke.

2. Identitet vozila: Za nas je identitet vozila apsolutno ključan. Jamčimo da svako vozilo koje prodajemo ima jasno utvrđen identitet i da nije ukradeno ili umiješano u bilo kakve sumnjive aktivnosti. Naša dokumentacija i evidencija su čvrsti i pouzdani, što vam daje potpunu sigurnost pri kupnji.

3. Ispravnost prijeđenih kilometara: Nikada nećete morati brinuti o ispravnosti prijeđenih kilometara na vozilu koje kupujete od nas. Naše kilometarske evidencije su precizne i često se nadgledaju kako bi se osiguralo da nema nikakvih odstupanja. Vjerujemo u transparentnost u ovom aspektu, kako bismo vam omogućili da donesete informirane odluke o svojoj kupnji.

Uz naše jamstvo na tehničku ispravnost vozila, identitet vozila i ispravnost prijeđenih kilometara, želimo da se osjećate potpuno sigurno i zadovoljno svojom kupnjom. Vaša sreća i povjerenje su nam najvažniji, i mi stojimo iza svakog vozila koje prodajemo.

O nama

Sva naša vozila prolaze temeljnu provjeru i pregled u našem servisu, koji se nalazi unutar našeg prodajnog salona. Ovaj proces osigurava da svaki automobil bude u optimalnom stanju prije nego što bude spreman za tehnički pregled i isporuku novom vlasniku. Evo nekoliko ključnih aspekata ovog postupka: 1. Opsežna provjera vozila: Svako vozilo prolazi kroz detaljnu provjeru, gdje se pregledavaju ključne komponente, uključujući motor, prijenos, ovjes, kočnice i elektroniku. Svaka potencijalna nepravilnost ili kvar se evidentira i popravlja. 2. Tehnički pregled: Nakon što vozilo prođe internu provjeru, podvrgavamo ga i tehničkom pregledu kako bismo osigurali da udovoljava svim regulatornim zahtjevima i standardima sigurnosti. 3. Priprema za isporuku: Nakon što je vozilo uspješno prošlo sve provjere, pripremamo ga za isporuku. To uključuje temeljito čišćenje i poliranje kako bi vozilo izgledalo besprijekorno za nove vlasnike. Osim toga, surađujemo s renomiranom osiguravateljskom kompanijom G1 kako bismo vam pružili dodatnu sigurnost. Naša suradnja omogućuje vam da dobijete cjelokupno osiguranje za vozilo, što znači da ste zaštićeni od različitih neočekivanih situacija i kvarova koji bi se mogli pojaviti u sljedećih 12 mjeseci. To uključuje pokrivanje kako manjih problema, kao što su sitni kvarovi, tako i većih popravaka, osiguravajući vam miran i bezbrižan period vlasništva nad vozilom. Važno je napomenuti da se sve informacije koje pružamo o našim vozilima i ponudama temelje na našim najboljim naporima kako bismo osigurali njihovu točnost i aktualnost. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta automobila, uvijek postoji mogućnost manjih odstupanja u specifikacijama, dostupnosti ili cijenama vozila. Ovo je obično izvan naše kontrole, ali svakako ćemo se potruditi da vam pružimo najtočnije informacije i iskustvo kupnje vozila.

Korektne cijene vozila
20 godina iskustva u automobilskoj industriji
Provjereni i pouzdani automobili

Google recenzije kupaca
I Darko i Jabacars su me oduševili! Izbor vozila u Jabacars fantastičan ,nismo se mogli odlučiti koji bi auto uzeli,ali kad je odluka pala apsolutno sve od papira ,pitanja i preuzimanja auta je bilo vrhunski! Do savršenog auta za vas kroz odličnu suradnju ,uz Jabacars ! Hvala Darko.
Ana B.Kupac
Profesionalni i stručni a srdačni i duhoviti mladi ljudi. Došla sam kupiti 10 godina star Lacetti, tretirali su me kao da kupujem najnoviji Bugatti. 😉 Vozilo i dokumentacija  savjesno i pažljivo pripremljeni, čak i registracija odrađena za 10 minuta. Kupcu ugađaju bez podilaženja. Tople preporuke za salon i posebno hvala Darku!
Vanja G.Kupac
Preuzimam 4 auto u Jabacarsu i koristim priliku da zahvalim dečkima na svim dobrim poslovima o odličnim autima. Samo naprijed.
Mirko S.Kupac
Vrlo ugodno iskusno, g. Darko (vlasnik) pomogao pri izboru, educirao te usmjerio prema najboljem automobilu prema mojim zeljama, vrlo susretljivo i ljubazno. Uvoz automobila iz Njemacke, s vozilom sve kako je i receno da ce biti. Preporuka.
MatejKupac
Iznimno sam zadovoljna suradnjom prilikom kupovine auta. Od ljubaznog i susretljivog prodavača. Salon je ispoštovao sve dogovoreno prije kupnje. Preporučam…
Veronika T.Kupac
Iznimno zadovoljan suradnjom ljubaznog i susretljivog osoblja, prije svega profesionalnog. Informacije koje smo dobili apsolutno se slažu kvalitetom dobivenog. Tople preporuke!
Mihael Š.Kupac
Moja preporuka za kupnju u Jabacarsu. Sve pohvale vlasniku Darku na pristupacnosti i strpljenju na silnim odgovorima na poruke (jer konkretno auto kupljen preko poruka😊).
Alenka S.Kupac
Znam pisati bajke i trikove, ali kratko i jasno; momci iz Jaba Carsa su profesionalci u svom poslu, od ljubaznosti do stručnih savjeta. Sve preporuke za sve koji planiraju kupiti auto. Želim im sreću u daljem radu i da nastave tako, a sebi želim puno kilometara sa svojom Toyotom, kupljenom kod njih!
Mario R.Kupac
Odlična usluga, brza i profesionalna. Sve na vrijeme i prema dogovoru. Već drugi auto iz istog auto salona, sve pohvale kao i prvi put.
Domagoj D.Kupac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *